Afaceri Agricole

Cursuri de management in domeniul agricol

| Adauga anunt   |   Recomanda aceasta pagina

EXPIRAT
Euro Best Team va invita sa participati la cursurile Managementul Fermei si Management in Agroturism care se desfasoara in perioada 17 – 28 martie 2014, la sediul EBT din Bucuresti.

Cursul Managementul Fermei se desfasoara in perioada 17 – 21 martie 2014 si are ca obiectiv instruirea participantilor pentru deprinderea abilitatilor de infiintare, organizare, administrare si gestiune a unei unitati agricole de tip ferma. In cadrul cursului participantii invata sa elaboreze un plan de afaceri in domeniul agricol, un buget pentru nevoile fermei si cum sa obtina finantarile necesare pentru infiintarea unei ferme sau pentru dezvoltarea activitatii déjà existente.

Cursul Managementul Fermei se adreseaza fermierilor, asociatiilor familiale, asociatiilor de producatori agricoli, tinerilor intreprinzatori in agricultura, investitorilor in domeniul agricol, precum si tuturor celor implicati in sistemul agricol: producatori, procesatori, profesori si studenti din facultatile si institutele de cercetare de profil, persoane interesate si pasionate de domeniul agricol.

Cursul ofera intrumente pentru competitivitatea economica pe baza un management specializat in domeniul agricol, cu o plaja de solutii de management si sistem integrat de contabilitate, marketing, branding, gestionare resurse specifice, bugete si cashflow, PR, resurse umane, activitati juridice, sisteme de i-solutii tehnologizate, etc.

Lectorul Cursului este Magdalena Turek.
Magda este cercetator in domeniul economiei agroalimentare, iar în cei 15 ani de activitate a elaborat si coordonat numeroase proiecte de cercetare in colaborare cu mediul economic public si privat. Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Economie Agroalimentara, Magdalena este conferentiar universitar la Universitatea “Dunarea de Jos” unde preda cursurile: Cooperatia in agricultura, Marketing agroalimentar si Managementul fermei. Magdalena este doctor in stiinte agronomice, a urmat cursuri de perfectionare de formator, manager proiect, consultant tehnic în producția vegetală. Este autor si co-autor a 15 carti de specialitate, peste 40 de articole stiintifice prezentate la simpozioane si conferinte nationale si internationale. Magdalena este trainer autorizat in Managementul fermei, iar in cadrul Euro Best Team sustine cursul Managementul fermei.

Cursul Management in Agroturism se desfasoara in perioada 24 -28 martie 2014 si ofera un program complex de pregatire si dezvoltare de abilitati de management si coordonare a unei unitati de agroturism. In cadrul cursului, participantii invata pasii care trebuie urmati pentru infiintarea unei unitati agroturistice, cadrul legal, cum sa intreprinda o serie de activitati si servicii, amenajari ale fermei, pentru a atrage turistii in zona lor si astfel, sa genereze venituri suplimentare pentru afacerile lor. Participantii invata sa elaboreze strategii de dezvoltare si lansare pe piata concurentiala, strategii de marketing, aspecte culturale si traditionale, precum si oportunitati de dezvoltare si investitii prin proiecte finantate din bugetul de stat si al Uniunii Europene.

Cursul Management in Agroturism se adreseaza proprietarilor de pensiune rurala sau ferma agroturistica, fermierilor, asociatiilor familiale, persoanelor fizice autorizate, administratorilor de pensiune, lucratorilor in domeniu, tinerilor intreprinzatori care doresc sa porneasca intr-o afacere de succes si oricaror altor persoane interesate de dezvoltarea unei afaceri in domeniul agroturismului.
Un accent deosebit se va pune pe ospitalitate si comunicarea cu clientii, unicitate, originalitate, pe valorificarea potentialului turistic al zonei in vederea promovarii, derularea de activitati recreative, programe destinate familiei si/sau copiilor, tipuri de meniuri culinare specifice zonei in care pensiunea isi desfasoara activitatea.

Lectorul cursului este Adrian Turek.
Adrian este conferențiar universitar la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Facultatea de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala , unde preda cursuri din domeniul managementului si organizarii teritoriului agricol, organizarii turistice a teritoriului, modelelor de dezvoltare a exploatatiilor agricole. De asemenea, este cercetător științific gradul I în cadrul Academiei de Științe Agricole și Silvice, unde a elaborat, coordonat si implementat numeroase proiecte în domeniul economiei agrare si dezvoltarii rurale in cei peste 15 ani de activitate. Adrian este doctor în științe agronomice, a absolvit un curs postuniversitar în domeniul managementului proiectelor și a urmat numeroase cursuri de specializare: formator, manager proiect, consultant tehnic în producția vegetală. Este autor și co-autor a 20 cărți de specialitate, a publicat peste 50 articole în reviste de specialitate și volumele unor manifestări științifice indexate în baze de date internaționale. Adrian este trainer autorizat, iar în cadrul Euro Best Team sustine cursul Management agroturistic.

Cursurile au o durata de cate 5 zile, a cate 6 ore pe zi si se desfasoara la sediul EBT din str. Lt. Stefan Marinescu, nr.9, sector 6, Bucuresti.

Pentru Detalii va asteptam pe siteul nostru:www.eurobestteam.ro
Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director Formare

Categoria Fonduri Europene, Consultanta
Postat pe data 20 feb, 14
Expira pe data 20 feb, 15
Numar afisari: 479
Da-ne si tu un like:

Alte anunturi din categoria Fonduri Europene, Consultanta:
Împrumut comercial * Credite personale * Împrumut de afaceri din judetul Bucuresti
Angajam muncitori pentru panouri solare din judetul Satu-Mare
Fabrica de jucarii angajeaza necalificati din judetul in-strainatate
ofera peer-to-peer de creditare din judetul Alba
Muncitori necalificati la ferma animale Germania din judetul Arges
Sere si solarii profesionale cu fonduri europene din judetul Galati


Categorii anunturi
Cereale, Legume, Flori, Plante
Diverse
Fonduri Europene, Consultanta
Terenuri, Ferme, Imobiliare
Utilaje agricole
Zootehnie, Piscicultura, Animale de casa
Firme
...vezi toate firmele din agricultura
Localitati
...vezi toate localitatile
Cautari
Comert ban i fonduri europene       Consultanta fonduri       Consultanta fonduri       Consultanta fonduri europene       Fonduri europene       Fonduri europene       Fonduri europene agricultura       Fonduri europene bi hor       Fonduri europene consultanta       Th uya lef fonduri europene      


Contact

© DB, Chisinau