Afaceri Agricole

Euro Personal

|   Adauga firma   |   Recomanda aceasta pagina

Adresa:str,Garii, nr.2
Judet:Iasi
Oras:Iasi
CUI:
Nr reg comert:

Descriere firma:
Detalii:Portalul nostru este dedicat exclusiv formarii profesionale a adultilor si se doreste a fi un instrument de comunicare adresat atat furnizorilor de formare, cat si specialistilor, formatorilor si comisiilor de autorizare.

Avand in vedere globalizarea serviciilor precum si proiectele strategice in care furnizorii de formare sunt pusi frecvent in situatia de a derula cursuri in diverse localitati din tara, este necesar un instrument care sa faciliteze interacțiunea dintre furnizorii de formare profesionala si specialistii formatori din judete aflate la mare distanta.

Comisiile de autorizare vor avea posibilitatea in premiera de a-si seta propria pagina de internet pe care sa posteze anunturi, noutati si comunicate.

Prin intermediul acestui portal se va facilita recrutarea de formatori si specialisti in domeniu formarii profesionale in toate judetele si pe toate domeniile ocupationale. Furnizorii de formare vor putea avea posibilitatea incheierii de parteneriate pentru derularea cursurilor in alte judete, pentru inchirierea salilor si organizarea programelor de formare.

In premiera, aici vor putea fi postate recenzii despre furnizorii de formare profesionala, despre formatori si despre specialistii comisiilor de autorizare.

Totodata forumul este dedicat comunicarii la nivel national si interactiunii intre diferitii actori din acest domeniu. Postarea opiniilor pe diverse teme de interes va face cunoscute initiativele organizatiilor privind noile tendinte, noile meserii si ocupatii, legislatie si asigurarea calitatii.
Categorie:Diverse

Date contact:
Telefon:
Email:
Adresa Web:http://www,expertizasiformare.ro


Alte firme din categoria Diverse:
Categorii firme
Diverse
Animale de companie
Peste, Piscicultura, Pescuit
Zootehnie
Agroalimentare
Bauturi, Alcool, Tutun
Panificatie, Morarit
Plante medicinale, Produse naturiste
Cereale, Plante tehnice
Ciuperci
Legumicultura, Flori si Sere
Seminte si material saditor
Silvicultura, Forestier
Viticultura
Consultanta, Fonduri Europene
Medicina Veterinara
Export, Import produse agricole
Ingrasaminte, pesticide
Utilaje, Masini, Echipamente agricole
Anunturi
...vezi toate anunturile din agricultura
Localitati
...vezi toate localitatile
Cautari
Tutun germania       Tutun germania       Tutun germania and 1 1       Tutun germania and 1 2       Vand m e re diverse le 5       Vand me re diverse 5       Vand me re diverse le 5       Vand mer e diverse 5       Vand mer e diverse ww 5       Vand mer e diverse ww 5a      


Contact

© DB, Chisinau