Afaceri Agricole

Daceli Srl

|   Adauga firma   |   Recomanda aceasta pagina

Adresa:Brasov, str. Neptun nr. 10
Judet:Brasov
Oras:Brasov
CUI:RO26781436
Nr reg comert:J08/426/2010

Descriere firma:
Detalii:"DACELI" este o societate cu capital integral privat, care are ca obiectiv sprijinirea fermierilor romani prin asigurarea unei oferte diversificate de echipamente agricole. Suntem distribuitori in Romania pentru urmatoarele branduri:

FERBO – Este cel mai vechi producator de tamburi de irigat din Italia. Pe langa echipamentele de irigat cu tambur echipate standard cu aspersor (tun) de capat, acestia produc si comercializeaza in sistem integrat si restul componentelor necesare din aceasta gama a sistemelor de irigat, rampe de udare (aripi de ploaie) folosite in special de catre fermele legumicole, pompe actionate la priza de tractor, motopompe, electropompe, pompe submersibile, motogeneratoare, tevi zincate si din PVC, accesorii diverse, fitinguri etc.

IMAC-RONDELLI – Varful de lance intre producatorii din Italia de utilaje agricole destinate culturilor de leguminoase si radacinoase (cartofi, ceapa, morcovi, sfecla etc.). Dintre produsele IMAC amintim aici brazdare cu discuri sau pluguri (bed former), freze de rebilonat, masini de plantat, tocatoare de resturi vegetale (topper), masini de recoltat si incarcat cu selectie manuala, combine automate de recoltat.

VALPADANA – Producator italian de tractoare isodiametrice si conventionale. Compania a fost fondata in 1935 cu scopul de a produce scule si unelte agricole si de gradinarit. Valpadana este acum un brand detinut de Argo Tractoare SpA care mai produce tractoare sub licenta Landini sau McCormick și aparține Argo Industrial Group. Grupul Argo are ca filozofie crearea unui sistem puternic integrat bazat pe 5 linii directoare importante, inovatii tehnice, competitivitate, dealership, dezvoltarea resurselor umane si servicii post-vanzare de calitate. Tractoarele Valpadana sunt proiectate pentru lucrari specializate in pomicultura, viticultura, horticultura, gradinarit, lucrari hobby pentru suprafete de teren mici si medii, dar cu eficienta maxima.
Categorie:Utilaje, Masini, Echipamente agricole
Alte categorii:Diverse
Consultanta, Fonduri Europene
Export, Import produse agricole
Mai multe informatii si detalii economice pe siteul Ministerului Finantelor

Da-ne si tu un like:
Date contact:
Telefon:0760666491
Email:
Adresa Web:http://www.daceli.ro


Alte firme din categoria Utilaje, Masini, Echipamente agricole:
Categorii firme
Diverse
Animale de companie
Peste, Piscicultura, Pescuit
Zootehnie
Agroalimentare
Bauturi, Alcool, Tutun
Panificatie, Morarit
Plante medicinale, Produse naturiste
Cereale, Plante tehnice
Ciuperci
Legumicultura, Flori si Sere
Seminte si material saditor
Silvicultura, Forestier
Viticultura
Consultanta, Fonduri Europene
Medicina Veterinara
Export, Import produse agricole
Ingrasaminte, pesticide
Utilaje, Masini, Echipamente agricole
Anunturi
...vezi toate anunturile din agricultura
Localitati
...vezi toate localitatile
Cautari
Masini de taiat tutun       Tutun germania       Tutun germania       Tutun germania and 1 1       Tutun germania and 1 1       Tutun germania and 1 2       Tutun germania and 1 2       Vand tutun       Vand tutun 60 ron kg       Vand tutun 80 ron      


Contact

© DB, Chisinau