Afaceri Agricole

Sc Ecohornet Srl

|   Adauga firma   |   Recomanda aceasta pagina

Adresa:Hotel Hornet cam.203,A1 Buc.-Pitesti km 13,2,iesire Ciorogarla
Judet:Ilfov
Oras:Chiajna
CUI:RO26893448
Nr reg comert:J23/1375/2010

Descriere firma:
Detalii:Energia regenerabila,Energia viitorului !
Tehnologia ecoHORNET sinonima cu independenta energetica.
Tehnologia ecoHORNET produce cea mai ieftina si curata gigacalorie.


Aceasta tehnologie de ultima ora, asteptata de peste 4 decenii, asigura astazi, dar si generatiilor viitoare, o sursa de energie ieftina, ecologica si inepuizabila. Terrei i se acorda ocazia de a se salva de la colapsul dramatic pe care-l genereaza poluarea excesiva, iar Guvernelor, posibilitatea înfiintarii unei noi industrii, moderne, durabile si în concordanta directa cu imperativele mileniului trei, asa numita INDUSTRIE A ENERGIEI VERZI, industrie ecologica, industria curateniei, a aerului curat si sanatos, a spatiilor verzi.
Noua tehnologie, consta in „arderea totala si ecologica, a gunoaielor, reziduurilor, resturilor menajere, deseurilor, etc”, granulate si compactate sub forma de peleti(adica granule curate, fara miros, nontoxice si nealterabile) Tehnologia avansata inventata de fratii HORNET, originari din ROMANIA, a fost brevetata si utilizata la fabricarea arzatoarelor- incineratoare „ecoHORNET” cu performante de exceptie dintre care amintim:
-randament 94-97% -cazane lemn,tocatura-gazeificare ………55-75%,
-cazane lemne,bricheti si peleti(hibrid) …60-78%
-centrale gaz…………………………….. 83-86%,
- central gaz in condensare……………....89-92%,
- centrale peleti …………………………..80-85%, etc.
-emisii particule sub 7,4 mg/Nmc;(Germania 60 mg/Nmc,Romania 150 mg/Nmc)
-emisii COV sub 10 mg/Nmc;(Germania 78 mg/Nmc,Romania 100 mg/Nmc )
-emisii CO sub 250 mg/mc,(Germania 1000 mg/mc,Romania 2500 mg/mc)
- randamentul arderii foarte aproape de 100%.
Aceste performante au fost obtinute utilizand peleti fabricati din „tot ce arde”: resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice, tocatura lemnoasa, în special a lemnului degradat si uscat din padurile si terenurile necultivate, chiar si pe cele cu un continut mare de siliciu, rumegus de lemn sau in amestec etc, cu o gama dimensionala larga: diametrul de la 6 la 12 mm, lungime de la 5 la 35 mm, umiditate sub 10%.

Dovada incontestabila a performantelor tehnice ale acestui sistem unicat o constituie certificarea lor de catre Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - Facultatea de Inginerie a Instalatiilor si de S.C. INSTALTENERG CERT S.R.L. - Bucuresti (laborator cu acreditare europeana, RENAR). Valorile concrete rezultate in urma testelor si incercarilor efectuate pot fi gasite în Raportul tehnic publicat pe site-ul: www.ecohornet.ro, pagina PRODUSE – Centrale termice.


Producerea energiei termice si electrice cu peleti devine mai accesibila
si mai atractiva iar produsele “ecoHORNET” fabricate de HORNET GRUP, sunt pregatite si pentru deceniile viitoare cand va fi foarte important cat poluam si va fi foarte costisitor sa poluam.

Aceasta noua tehnologie, a pus capat suprematiei peletilor fabricati din rumegus de lemn curat dupa norma DIN si DIN +(pentru obtinerea carora astazi se defriseaza cu salbaticie mii de hectare de padure), dar si monopolului preturilor acestor produse pe piata romaneasca, iar utilizarea la scara larga a sistemelor de producerea energiei termice cu peleti „ecoHORNET”, dincolo de avantajele economice si ecologice incontestabile, prin varietatea materiei prime utilizata „tot ce arde”, cu un randament foarte ridicat vin in sprijinul:
- producatorilor agricoli, acestia putandu-si valorifica cu investitie minima si rentabilitate maxima, resturile și deseurile vegetale;
- procesatorilor de lemn carora le raman reziduurile de: frunze, crengi, coaja de copac, rumegus, etc;
-cultivatorilor de plante energetice (salcie, miscanthus giganteus, anghinare etc.),obtinand o ardere curata si eficienta.
-crescatorilor de animale si pasari, prin valorificarea deseurilor agrozootehnice, cum sunt: dejectiile in combinatie cu asternuturile vegetale, care folosite în modul tehnologic specific, produc peleti de foarte buna calitate;
- procesatorilor de reziduuri si deseuri menajere, incinerarea lor in folosul omenirii etc.

Teama de a fabrica peleti din materii prime cu impuritati(coja de copac, praf, siliciu, amidon, etc.) care coaguleaza si deregleaza permanent procesul de ardere a luat sfarsit si dupa 4 decenii de asteptare, tehnologia “ecoHORNET” da frau liber dezvoltarii accelerate a celui mai bogat si mai ieftin sector energetic ”INDUSTRIA ENERGIEI VERZI”, schimband conceptul de confort termic, iar cuvantul „gunoi” sa nu creeze sentimentul de repulsie, ci de caldura, de caldura ieftina, de curatenie, de puritate, de utilitate, de participant activ la crearea unui mediu curat si nepoluat.

Aceste gunoaie, resturi si deseuri care, astazi, zac mai peste tot si sufoca prin poluare mediul inconjurator, transformate in peleti, constituie un combustibil ideal pentru arzatoarele incineratoare „ecoHORNET”, iar pentru utilizatori o sursa de energie ieftina si ecologica.

Rezultatele exceptionale obtinute cu ocazia omologarii noului arzator si in mod special a emisiilor de particule cu o valoare mai mica de 7,4 mg/Nmc, a creat conditiile tehnice necesare fabricarii arzatoarelor tip injector , care pot inlocui cu succes injectoarele pe gaz, motorina, ulei, pacura, etc, utilizate la centralele termice de incalzire, convectoare de aer cald, cazane de abur, cuptoare de paine, schimbatoarelor de caldura, cat si la producerea energiei electrice prin aplicarea la instalatii de cogenerare cu turbine, motoare stirling, etc.


O realizare cu totul exceptionala se refera la faptul ca, indiferent de materia prima(tot ce arde), folosita la fabricarea peletilor, randamentul sistemelor de producerea energiei termice ecoHORNET de 94-97% se mentine constant iar utilizarea de peleti slabi energetic, se compenseaza prin accelerarea arderii.
Ca niste buni gospodari putem curata tara de uscaturi, buruieni, deseuri, producand in acelasi timp energie verde, nepoluanta, ieftina si mult dorita independenta energetica

Fratii Aurel si Iuliean HORNET au realizat cea mai moderna tehnologie de producere a energiei termice folosind biomasa granulara sub forma de peleti prin implementarea in fabricatie a inventiei "Arzator gravitational si procedeu de ardere a biomasei granulare sub forma de peleti", Brevet de inventie nr. A 2008/00996.

S.C. HORNET GRUP SRL produce:
- Centrale termice cu peleti, puteri de la..................... 20 la 350 kw;
- Arzatoare cu peleti tip injector, puteri de la............ 20 la 350 kw;
- Arzatoare cu peleti tip injector cu tuburi radiante. 20 la 60 kw.

Acestea sunt atestate sub marca ecoHORNET, avand implementat sistemul de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2000, implementare certificata de SRAC-CERT, partener IQ NET(THE INTERNATIONAL CERTIFICATION NETWORK).
Centralele termice echipate cu arzatoarele- incineratoare ecoHORNET au fost incadrate un urma testelor in clasa 3, clasa care indica o eficienta maxima, cu emisii minime si deplina siguranta in exploatare.
Siguranta in exploatare din punct de vedere electric este certificata ICPE (Laboratorul de incercari pentru certificarea produselor electrice).
Certificarea europeana CE nr. 044B1-584/EC/2010 si CE nr. 046B1-584/EC/2011, atribuita de catre ISCIR-CERT atesta definitiv calitatea produselor ecoHORNET si creeaza posibilitatea desfacerii fara restrictii si pe piata europeana a acestora.

SUNT MAI BUNE PRODUSELE ecoHORNET?

Sistemele de incalzire ecoHORNET realizeaza arderea completa a peletilor, in urma arderii neexistand fum in gazele arse, sau depuneri de creozot (gudron) pe schimbatoarele de caldura, astfel se pastreaza un randament ridicat constant al centralelor termice pe toata perioada anului, deci si un consum redus si constant de peleti.
Aceasta noua tehnologie produce o energie termica ieftina si ecologica, utilizatorul devenind un participant activ al diminuarii efectului de sera si al incalzirii globale a planetei.
Prin folosirea celei mai moderne tehnologii de producerea energiei termice, prin arderea a “tot ce arde” la un randament superior celorlalti combustibili, inclusiv a celor fosili, tehnologia ecoHORNET produce astazi cea mai ieftina si cea mai curata gigacalorie.

Centralele termice ecoHORNET sunt create dupa o conceptie proprie a fratilor Hornet, in urma careia s-a realizat:

1)CENTRALA- PUFFER (acumulator de caldura); o data pusa in functiune, centrala ecoHORNET se comporta ca un acumulator de caldura, cantitatea mare de agent termic din cazan acumuleaza caldura produsa, nu se raceste niciodata, ramanand permanent la peste 50° C. La comanda de pornire a centralei data de termostatul ambiental sau de senzorul de temperatura al boilerului, aceasta caldura acumulata este trimisa catre calorifere sau boiler, chiar inainte de reaprinderea automata a peletilor.Astfel se reduce considerabil consumul de peleti.

2)CENTRALA- MOSTENIRE = geometria cazanului si modul de amplasare a arzatorului nu permite contactul direct intre flacara si metal, astfel cazanul nu se oxideaza, nu se produce deteriorarea acestuia, durata de utilizare fiind atat de indelungata,incat putem afirma ca vom lasa centrala ecoHORNET spre folosire copiilor si nepotilor. In cazan trebuie sa existe in permanenta agent termic.

3)RANDAMENT DE EXCEPTIE= 94-97% randamentul centralei si peste 98 % randamentul arderii, situeaza centralele ecoHORNET printre cele mai eficiente din lume, asa cum rezulta din testele efectuate de laboratoare de specialitate fiind incadrate in clasa 3, clasa care indica o eficienta maxima, cu emisii minime si deplina siguranta in exploatare.

4)CONSUM REDUS DE COMBUSTIBIL = arderea completa a peletilor ( folosim intreaga putere calorica a acestora obtinand pana la 5,2 kw/kg) si randamentul ridicat al centralei(transferul optim al radiatiei flacarii si al convectiei gazelor in schimbatoarele de caldura) duc la obtinerea energiei termice cu un consum redus de combustibil(se pot utiliza peleti ieftini, fabricati din tot ce arde), deci a celui mai ieftin kilowat. Centralele ecoHORNET nu moduleaza, lucreaza permanent la puterea nominala pe toata perioada functionarii, pana se atinge in incaperi,in acumulatorul de caldura, in boiler temperatura programata, apoi centrala se opreste complet.

5)POLUARE ATMOSFERICA MINIMA = emisie de CO in atmosfera sub 250mg/mc, COV sub 10 mg/Nmc si emisie de particule sub 8 mg/Nmc obtinute pe toata durata functionarii, comparate cu normele din Romania unde emisiile de CO=2500mg/mc, COV 100 mg/mc si particule=150mg/Nmc, sau cu cea mai drastica norma europeana, cea din Germania unde limita maxima la emisiile de CO este de 1000 mg/mc iar cantitatea de particule este de 60 mg/Nmc, putem afirma ca producem instalatiile deceniilor viitoare.

6)LIPSA INTERVENTIILOR DE CURATIRE = prin arderea completa a peletilor se realizeaza: o ardere uscata, fara fum in gazele arse,fara depuneri de gudron(creozot).Toate acestea fac ca centralele ecoHORNET sa nu necesite operatiuni repetate de curatare(nu utilizati peleti cu umiditate mai mare de 10% sau de alte dimensiuni). Utilizatorul trebuie doar sa evacueze periodic cenusa rezultata. Recomandam sa verificati si sa evacuati saptamanal cenusa.

7)USURINTA SI SIGURANTA IN EXPLOATARE = usurinta in exploatare este asigurata de o automatizare performanta de ultima generatie care controleaza in totalitate modul de functionare.Functionarea centralei in sistem ON-OFF se face prin comanda data de termostatul ambiental,termostatul de imersie,etc.Reglarea temperaturii revine utilizatorului iar celelalte setari sunt facute de fabrica si nu pot fi modificate.Utilizatorului ii revine sarcina sa alimenteze cu peleti buncarul care poate fi dimensionat dupa spatiul existent si alimentat de la 1-2 ori/luna pana la o singura data pe an. In sarcina utilizatorului ramane evacuarea cenusii,dar si aceasta se poate automatiza la cerere .
Siguranta in exploatare este data de acelasi sistem performant de automatizare care nu permite supraincalzirea agentului termic la intreruperea curentului electric(nu exista pericol de suprapresiune si explozie),sau extinderea focului in afara arzatorului. Mai mult, in dotarea standard a centralei intra si un fluxostat ce are rolul de a asigura protectia centralei in cazul avariilor pe circuit. Centralele ecoHORNET nu necesita supraveghere.

8)FOLOSIREA TUTUROR PELETILOR = Operatiune de ecologizare si imbunatatirea calitatii solului, apelor si aerului.
Centrala termica ecoHORNET functioneaza cu acelasi randament 94-97 % cu peleti fabricati din “tot ce arde”: resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice tocatura lemnoasa-inclusiv cu continut mare de siliciu, rumegus de lemn ,sau in amestec. Un continut mai mare de praf, nisip sau alte impuritati mareste doar cantitatea de cenusa. Randamentul centralei poate fi influentat insa de utilizarea peletilor neconformi ;diametru, lungimea,umiditate(se vor utiliza peleti cu diametrul de la 6 la 12 mm, lungime de la 5 la 35 mm, umiditate sub 10%).

9)FARA PROIECT DE INSTALARE, AVIZE SAU AUTORIZATII = centralele ecoHORNET sunt autorizate ISCIR-CERT , conform certificatelor CE nr044B1-584/EC/2010, CE nr046B1-584/EC/2011 si se pot monta fara a fi necesare alte aprobari sau avize.

10)FARA COS DE FUM = centralele ecoHORNET nu necesita montajul unui cos de fum. Centralele ecoHORNET realizeaza arderea completa , inclusiv a fumului din gazele de ardere. Centrala functioneaza cu tiraj fortat iar evacuarea gazelor arse se realizeaza cu un kit de evacuare-admisie identic cu cele de la centralele pe gaze.Este insa obligatoriu evacuarea gazelor de ardere la o inaltime superioara coamei casei si aceasta se realizeaza cu un tub simplu(burlan) cu diametru de 150-200 mm.

11)FARA PANOURI SOLARE = consumul de peleti (circa100kg/rersoana) pentru producere de apa calda menajera in perioada martie-octombrie este atat de mic incat economic nu se mai justifica investitia in aceasta iluzie care nu se amortizeaza niciodata

MOTTO-UL "NE SCAPA DE STRES" EXPLICABIL?
DA! DORMI FARA GRIJI, PROTEJEZI PLANETA, VIATA, TE SIMTI CURAT!

DE CE PLATESC MAI PUTIN FOLOSIND ecoHORNET?
Randamentul arderii peletilor si al cazanului sunt varful eficientei datorita inventiei:
- noul procedeu de ardere ridica randamentul arderii peste 98% obtinand pana la 5,2 kW / 1 kg peleti;
. Prin arderea completa a peletilor ,a fumului din gazele arse si lipsa creozotului pe schimbatorul de caldura se pastreaza un randament ridicat constant al centralei termice pe toata perioada anului.deci si un consum redus si constant de peleti.

Avantajele utilizarii sistemelor de producere a energiei termice cu peleti ecoHORNET:
Automatizarea totala a sistemelor de producere a energiei termice ecoHORNET ridica confortul si siguranta in exploatare la cel mai inalt nivel, asigurand utilizatorului multe avantaje:
- elimina spatiul vitrat (obligatoriu la centralele pe gaze);
- diminueaza poluarea,reduce efectul de sera si incalzirea globala;
- eliminarea pericolului de explozie;
- elimina costisitorul cos de fum;
- poate fi montata in toate zonele unde exista o sursa de curent electric;
- economii financiare de la 30% pana la 500% in raport cu ceilalti combustibili;
- produc cea mai ieftina si mai curata gigacalorie;
- perioada de exploatare indelungata;
- peletii pot fi fabricate acasa cu o investitie minima din gunoi si buruieni;
- independenta energetic etc.

ATI INVENTAT SI TUBURI RADIANTE?
NU, AM APLICAT ARZATORUL PE PELETI, IN PREMIERA MONDIALA, LA ACESTE TUBURI! ( incalzim hale, sali de sport, biserici, complexe expozitionale.etc)
Incalzirea cu tuburi radiante este cea mai eficienta varianta pentru spatiile inalte deoarece se obtine incalzirea obiectelor, a persoanelor aflate in aria de acoperire a radiatiilor infrarosii transmise de tuburile radiante, identica cu incalzirea produsa de razele solare, si nu a unui volum de aer imens.
Arzatoarele ecoHORNET cu peleti pentru tuburi radiante ofera acestor mari consumatori posibilitatea obtinerii unei energii termice ieftine, ecologice si eficienta.

CE PUTEM SPUNE CITITORILOR DESPRE COMBUSTIBILUL UTILIZAT?
PELETII, acest aur de la suprafata,sta la indemana tuturor,este cel mai ieftin,este ecologic si devine prin utilizarea tehnologiei ecoHORNET combustibilul viitorului . Materia prima necesara fabricarii peletilor este practic inepuizabila.
Aceste reziduuri, resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, menajere, tocatura lemnoasa, rumegus de lemn, sunt peste tot, iar printre producatorii de peleti, cu o investitie minima, te poti numara si tu, familia ta, strada ta, asociatia ta de locatari, etc.

DE CE O CENTRALA ecoHORNET?
Folosim cea mai moderna tehnologie de producere a energiei termice, incineram “tot ce arde” cu un randament superior celorlalti combustibili inclusiv a combustibililor fosili ,producem cea mai ieftina si mai curata gigacalorie.


Cu multa caldura,

Aurel si Iuliean Hornet
Categorie:Utilaje, Masini, Echipamente agricole
Alte categorii:Diverse
Consultanta, Fonduri Europene
Mai multe informatii si detalii economice pe siteul Ministerului Finantelor

Da-ne si tu un like:
Date contact:
Telefon:0745050050
Email:
Adresa Web:http://www.ecohornet.ro


Alte firme din categoria Utilaje, Masini, Echipamente agricole:
Categorii firme
Diverse
Animale de companie
Peste, Piscicultura, Pescuit
Zootehnie
Agroalimentare
Bauturi, Alcool, Tutun
Panificatie, Morarit
Plante medicinale, Produse naturiste
Cereale, Plante tehnice
Ciuperci
Legumicultura, Flori si Sere
Seminte si material saditor
Silvicultura, Forestier
Viticultura
Consultanta, Fonduri Europene
Medicina Veterinara
Export, Import produse agricole
Ingrasaminte, pesticide
Utilaje, Masini, Echipamente agricole
Anunturi
...vezi toate anunturile din agricultura
Localitati
...vezi toate localitatile
Cautari
La cules de struguri and 1 2       Masini de cules porumb       Masini de taiat tutun       Orhei vit utilaje si masini       Tutun germania       Tutun germania       Tutun germania and 1 1       Tutun germania and 1 1       Tutun germania and 1 2       Tutun germania and 1 2      


Contact

© DB, Chisinau