Afaceri Agricole

Primaria Paulesti


Spune-ti parerea despre localitate si despre activitatea primarului

Intra in cont sau Creeaza cont pentru a putea posta comentarii si a vota

Comentariile cele mai votate vor iesi in evidenta (fond portocaliu)
Comentariile cu cele mai putine voturi vor fi mai putin vizibile (scrise cu gri deschis)
Comentariile cu foarte multe voturi negative dispar

Esti din Paulesti? Da un like:

Cumpara Scule si unelte la cel mai bun pret si cu garantie
1 apr, 12 | scris de TACUVEL
0 voturi
17 dec, 11 | scris de veronica1
0 voturi
20 aug, 10 | scris de sinai
0 voturi
13 apr, 10 | scris de iolanda(anda)
0 voturi
10 ian, 10 | scris de Campeanu Petru
1 voturi
21 dec, 09 | scris de Mishu
1 voturi
13 aug, 09 | scris de paulestenii
0 voturi
12 mai, 09 | scris de Andrei
0 voturi
31 mart, 09 | scris de MANOLACHE LIVIU
1 voturi
31 oct, 08 | scris de paulesteanul
0 voturi

Rating: 3.0/5 (847 voturi)

Informatii despre Paulesti

Adresa primarie Principala, nr. 650
Cod postal 107400
Judet Prahova
Telefon 0244-224300, 224580, 224290
Fax 0244-224300, 224290
Email paulesti@cjph.ro
Sate Paulesti, Gageni, Cocosesti, Paulestii Noi
Suprafata 5398 ha
Populatia 5162
Suprafata intravilan 436 ha
Suprafata extravilan 4962 ha
Nr gospodarii 3460
Nr locuinte 1976
Nr gradinite 3
Nr scoli 2
Activitati zonale PROCES VERBAL


Incheiat in sedinta ordinara a Consiliului Local din data de 29.09.2006, ora 15,30, convocat prin Dispozitia primarului nr. 360/2006.
Sedinta are loc in sala de sedinte a Primariei comunei Paulesti.
La sedinta participa un numar de 14 consilieri din totalul de 15.
Lipseste d-l consilier Sandu Ion.
La sedinta participa dl. Dragusin Ion,viceprimar, d-na Vasile Filica, secretar si d-na Raducea Felicia, consilier.
Sedinta este statutara.
Pentru buna desfasurare a lucrarilor sedintei este ales in functia de presedinte de sedinta dl consilier Stanescu Marian-Dumitru.
In sala este invitat dl Costea Sorin (ginerele lui Antoci Ion) care prezinta consiliului situatia drumului de la tigani, din satul Gageni, dumnealui detine un act din anul 1962 din care reiese ca drumul avea 80 cm, considera ca drumul este creat pentru favoritismul tiganilor, doreste ca acesta sa fie blocat.
Dl viceprimar Dragusin Ion arata ca in planul de parcelare drumul are 4 m, drumul nu poate fi inchis, ceilalti proprietari din zona doresc ca drumul sa fie lasat liber.
Dl consilier Ungureanu Nicolae arata ca drumul nu deserveste decat 4 proprietati, drumul este creat pentru favoritismul tiganilor, este plin de mizerii, un adevarat focar de infectie, caii tiganilor stau numai pe drum, ceilalti proprietari au acces si din alt drum, este pentru gasirea unor solutii de blocare a drumului.
Dl consilier Dinca Iulian arata ca pe acel drum nu poate circula nici-o masina, tiganii trebuiesc obligati sa-si faca gard, propune sa se verifice daca Antoci are toata proprietatea conform planului cadastral de cand a cumparat; daca drumul este de utilitate publica trebuie sa fie amenajat corespunzator.
D-na secretar raspunde ca drumul nu poate fi inchis, se poate verifica daca drumul corespunde cu planul de parcelare.
Dl consilier Arsene Constantin arata ca dumnealui a vazut si actul din 1962, a vazut si harta, in plan drumul are o latime de 4 m insa in realitate este mai mic.
Dl consilier Stoica Nicolae propune sa se verifice toate actele de proprietate, planurile cadastrale si dupa aceea se va lua o hotarare.
Dl consilier Stanescu Marian-Dumitru da citire ordinii de zi:
1. Prezentarea spre aprobare a procesului verbal incheiat in sedinta ordinara a Consiliului Local din data de 31.08.2006.
2.Proiect de hotarare privind rectificare buget pe luna septembrie a anului 2006.
3.Proiect de hotarare privind incetarea mandatului de consilier local al d-lui Sandu Ion.
4.Proiect de hotarare privind validarea alegerii in calitate de consilier local a domnului Dumitru Dumitru.
5.Proiect de hotarare privind stabilirea nivelului limitelor veniturilor potentiale care se pot obtine din valorificarea bunurilor precum si completarea cu alte categorii de bunuri care nu sunt prevazute de HG nr.1010/2006.
6.Proiect de hotarare privind stabilirea situatiilor deosebite, pentru care se poate acorda ajutoare de urgenta, altele decat cele prevazute de HG nr.1010/2006.
7.Diverse
D-na consilier Stan Florinela propune introducerea pe ordinea de zi a proiectului de hotarare privind darea in folosinta gratuita a unei suprafete de teren in vederea construirii si utilizarii unei baze sportive.
Dl consilier Arsene Constantin propune ca proiectul de hotarare privind incetarea mandatului de consilier local al d-lui Sandu Ion si proiectul de hotarare privind validarea alegerii in calitate de consilier local a domnului Dumitru Dumitru ar sa fie discutate la punctul nr.1 .
Se supune la vot ordinea de zi si se aproba cu 13 voturi „pentru� si 1 vot „impotriva� – dl consilier Zamfir Ion, pentru introducerea punctului nr.8.
Dl consilier Grigore Dumitru, avand in vedere modificarile aduse la legea nr.215, propune ca procesul verbal sa fie citit si in plenul sedintei nu numai in comisie.
D-na secretar Vasile Filica da citire proiectului de hotarare privind incetarea mandatului de consilier al d-lui Sandu Ion si validarea mandatului unui consilier local; arata ca Partidul Consevator, prin adresa nr.47 din 27.09.2006, solicita validarea in functia de consilier a d-lui Dumitru Dumitru.
Dl consilier Grigore Dumitru intreaba daca formula de „supleant� este corecta?, considera ca hotararea este una corecta, se stie ca dl Sandu Ion nu mai poate face parte din consiliu din cauza problemelor medicale pe care le are, nu i se pare corecta insa decizia de a i se retrage indemnizatia.
Dl consilier Radu Gheorghe intreaba cu cine s-a facut corespondenta, cu filiala locala a partidului sau cu cea judeteana?.
Dl consilier Stoica Nicolae, ii pare rau ca l-a pierdut pe dl Sandu Ion din randul consiliului local, ii doreste d-lui Dumitru Dumitru sa reprezinte cu cinste consiliul local, sa faca treaba macar jumatate din cat a facut dl Sandu.
Se supune la vot proiectul de hotarare privind incetarea mandatului de consilier local al domnului Sandu Ion si validarea mandatului de consilier local al domnului Dumitru Dumitru si se aproba in unanimitate.
Domnul Dumitru Dumitru depune juramantul conform legii 215/2001.
Dl consilier Dinca Iulian arata ca din acest moment satul Gageni a devenit dominant.
Intrucat in sala doreste sa intre doamna avocat Ionescu, reprezentanta d-lui Nita Florin, dl Stanescu Marian Dumitru intreaba plenul consiliului daca aceasta poate fi primita acum sau la punctul Diverse.
Dl consilier Dinca Iulian, are impresia ca s-a ajuns sa se lucreze pentru familia Nita; anterior s-a hotarat ceva dar atat dumnealui cat si dl Arsene nu au fost chemati iar dl Grigore Dumitru a fost tinut la poarta.
D-na consilier Stan Florinela raspunde ca a fost chemata, a anuntat si alti consilieri, a fost si la fata locului.
Dl consilier Grigore Dumitru arata ca noua lege a administratiei prevede ca sedinta consiliului local este publica, oricine doreste poate asista la sedinta.
Dl consilier Radu Gheorghe considera ca este o lipsa de politete ca doamna sa fie lasata sa astepte pana la punctul Diverse, propune sa se discute acum.
D-na consilier Grigore Mihaela arata ca dumneaei a fost invitata prin telefon, a confirmat ca nu poate veni, considera ca si altii daca ar fi fost anuntati oricum nu veneau; este de acord ca este nepoliticos ca doamnele sa fie tinute la usa.
Dl consilier Dinca Iulian atarage atentia ca el nu a fost invitat; s-a stabilit ca din comisie sa faca parte 6 consilieri , s-a prezentat numai unul iar ceilalti nu au fost invitati.
Dl viceprimar Dragusin Ion raspunde ca din comisia care a mers la dl Nita au facut parte pe langa dumnealui, d-na consilier Stan Florinela, d-na Ballea Monica in calitate de specialist topometrist, iar de la Oficiul de Cadastru a fost prezent dl director Panait; cei care cred ca nu s-a masurat bine sa spuna.
Dl consilier Grigore Dumitru arata ca din rea credinta nu au fost invitati si ceilalti mebri ai comisiei stabilite ; la sedinta de comisie d-na secretar a fost intrebata daca mai are si alte probleme pe ordinea de zi si s-a raspuns ca nu.
Dl consilier Duma Cornel arata ca daca cineva depune o cerere de „n� ori, consiliul are obligatia de a-i raspunde.
Dl viceprimar Dragusin Ion raspunde ca dl. director Panait a anuntat in scurt timp ca va veni la masuratoare, dumnealui a anuntat cativa consilieri, unii au spus ca nu pot veni, propune stabilirea unei date exacte si se va merge din nou.
Dl consilier Grigore Dumitru este de acord sa mearga la fata locului daca problema se repartizeaza catre comisia nr.I; solicita doamnei secretar sa-l informeze pe dl prefect asupra presiunilor care se fac cu problema Nita.
D-na secretar Vasile Filica propune ca pe data de 10.10.2006, ora 15,30 sa se prezinte toti cei care pot din cadrul consiliului local, cu ajutorul d-nei Ballea Monica sa va verifica daca sunt corecte cotele date, se va merge din nou la dl.Nita.
Dl consilier Dinca Iulian propune ca pana la sedinta urmatoare sa fie invitat un specialist din cadrul consiliului judetean si sa se verifice cu toate actele pe masa inclusiv cu PUG-ul.
Se supune la vot si se aproba in unanimitate ca pe data de 10.10.2006, ora 15,30 membri consiliului local sa se deplaseze din nou la dl Nita Florin.
Se trece la punctul nr.2 al ordinii de zi – prezentarea spre aprobare a procesului verbal incheiat in sedinta ordinara a consiliului local din data de 31.08.2006;
Dl consilier Sandu Tudor mentioneaza ca atunci cand un consilier solicita copie xerox a procesului verbal, secretarul are obligatia sa-l dea.
Se supune la vot procesul verbal si se aproba in unanimitate in forma in care a fost redactat si prezentat.
Dl consilier Dinca Iulian, referitor la vanzarea spatiilor medicale, arata ca dumnealui s-a interesat si acum s-a votat doar lista spatiilor medicale si componenta comisiei; consiliul local nu este obligat sa vanda.
Se trece la punctul nr.3 al ordinii de zi- prezentarea spre aprobare a proiectului de hotarare privind rectificarea bugetului local al comunei Paulesti pe luna septembrie a anului 2006.
D-na contabil Radoi Maria prezinta Referatul compartimentului de specialitate prin care se arata necesitatea rectificarii bugetare.
Se supune la vot proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului local pe luna septembrie si se aproba in unanimitate.
Se trece la punctul nr.4 al ordinii de zi – prezentarea spre aprobare a proiectului de hotarare privind stabilirea limitelor minime a veniturilor potentiale provenite din valorificarea bunurilor ce depasesc cantitativ categoriile de bunuri considerate de stricta necesitate pentru nevoile unei persoane singure/familii, limite necesare determinarii venitului net lunar beneficiarilor de venit minim garantat.
Dl consilier Duma Cornel doreste sa atraga atentia asupra unui aspect- sunt parinti care au bunuri iar copiii nu au nimic pe numele lor dar primesc ajutor social, intreaba daca se poate lua o hotarare in acest sens; propune ca limitele sa fie cele maxime.
Dl consilier Zamfir Ion arata ca legea ofera o limita minima si una maxima, nu se pot obtine prea multe venituri din vanzarea unui bun, pentru fiecare caz se va intocmi o ancheta sociala, este de acord cu limitele minime.
D-na consilier Stan Florinela , este de acord cu dl Zamfir, fiecare caz este unic in felul sau, persoana care intocmeste ancheta sociala cunoaste legea si ceea ce trebuie trecut, isi ia raspunderea pentru ce semneaza.
Dl consilier Radu Gheorghe este de parere ca limitele trebuiesc aprobate asa cum sunt ele in monitor atat cu limita minima cat si cu cea maxima si la intomirea anchetei sociale sa spuna fiecare cu cat a vandut.
Dl consilier Grigore Dumitru este de cord cu dl Radu Gheorghe, bunurile pot fi vandute la preturi diferite, comisiei ii trebuie o valoare; solicita sa fie date comisiei nr.I , forma finala a proiectelor de hotarare adoptate in aceasta sedinta.
Dl consilier Stoica Nicolae propune sa se voteze hotararea iar comisia sa-si faca datoria.
Se supune la vot proiectul de hotarare privind stabilirea limitelor minime a veniturilor potentiale provenite din valorificarea bunurilor ce depasesc cantitativ categoriile de bunuri considerate de stricta necesitate pentru nevoile unei persoane singure/familii, limite necesare determinarii venitului net lunar beneficiarilor de venit minim garantat si se aproba in unanimitate.
Se trece la punctul urmator al ordinii de zi – prezentarea spre aprobare a proiectului de hotarare privind stabilirea situatiilor care motiveaza acordarea ajutoarelor de urgenta, altele decat cele stabilite de art.28 din Legea nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificarile si completarile ulterioare.
Dl consilier Arsene Constantin arata cu sunt persoane care nu au buletin, stau pe marginea santului dar nu vin la munca atunci cand sunt solicitati.
Dl consilier Duma Cornel este de acord cu hotararea; propune sa fie completata cu mentiunea ca fiecare ajutor de urgenta sa fie acordat cu aprobarea hotararii consiliului local.
Se supune la vot proiectul de hotarare privind stabilirea situatiilor care motiveaza acordarea ajutoarelor de urgenta, altele decat cele stabilite de art.28 din Legea nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificarile si completarile ulterioare si se aproba in unanimitate.
Se trece la punctul urmator al ordinii de zi. Doamna consilier Stan Florinela prezinta proiectul de hotarare privind darea in folosinta gratuita a unei suprafete de 1,5 ha teren in vederea construirii si utilizarii unei baze sportive.
D-na secretar arata ca acest proiect este pentru satele Paulestii Noi si Cocosesti; documentatia este aproape completa; pentru celelalte sate nu s-a facut documentatie.
Dl consilier Duma Cornel arata ca si satul Gageni este pe acelasi drum, docmunetatia este mai stufoasa, solicita pentru satul Gageni atribuirea unei suprafete egala cu cea de la monument; considera ca proiectul este bun asa cum a fost prezentat; este pentru aprobarea lui.
Dl consilier Arsene Constantin atrage atentia ca proiectul nu a fost prezentat in sedinta pe comisie.
Dl consilier Ungureanu Nicolae propune ca proiectul de hotarare sa fie aprobat atunci cand se va aproba si pentru celelalte sate.
Dl consilier Grigore Dumitru o roaga pe d-na secretar sa spuna care este punctul legal in aceasta problema.
Dl consilier Stanescu Marian Dumitru, in calitate de presedinte al sedintei, mentioneaza ca toate actele normative au fost trecute in proiect; considera ca nu mai este necesar raspunsul d-nei secretar.
D-na secretar Vasile Filica raspunde ca este legal ca asociatia sa solicite teren, aceasta poate construi numai pe numele consiliului local pentru ca este teren dat in folosinta; nu s-a initiat proiectul la nivel de primarie pentru ca nu s-au facut masuratorile pentru toate satele.
Dl consilier Radu Gheorghe este de parere ca este o initiativa buna, asta nu inseamna ca poate fi votata numai impreuna cu celelalte sate, intreaba care este perioada legala pentru care se poate acorda folosinta.
Dl viceprimar Dragusin Ion propune amanarea discutarii acestui proiect in sedinta pe comisie; in forma prezentata proiectul cuprinde niste date incorecte.
Dl consilier Dinca Iulian arata ca asociatia sportiva este una nonprofit, acestea nu pot fi vandute iar in cazul desfiintarii lor bunurile revin donatorilor dar situatia de acum nu este donare.
Dl consilier Duma Cornel propune sa se faca corecturile necesare si sa se voteze proiectul.
D-na secretar Vasile Filica proune ca proiectul sa aiba un articol unde sa se prevada faptul ca asociatiei sportive din satul Cocosesti i se da in folosinta gratuita o suprafata de teren si un alt articol in care sa se prevada incheierea unui contract intre consiliul local si asociatie.
Dl consilier Sandu Tudor arata ca acest lucru va fi un parteneriat intre consiliul local si asociatia sportiva.
Dl consilier Grigore Dumitru, avand in vedere ca dl primar lipseste, il intreaba pe dl viceprimar daca stie care este parerea dumnealui in aceasta problema.
Dl viceprimar raspunde ca domnul primar este impotriva aprobarii in forma actuala a proiectului.
Dl consilier Dinca Iulian atrage atentia ca parerea d-lui primar nu poate influenta hotararea consiliului;propune ca la articolul 2 sa fie trecute termene, conditii, obligatii.
D-na secretar propune amanarea proiectului pentru a se face corecturile necesare.
Dl viceprimar propune ca proiectul sa fie discutat pe data de 10 septembrie cand se vor intalni pentru problema Nita.
Dl consilier Duma Cornel propune ca proiectul sa fie votat si trimis pentru controlul legalititii catre prefect; este de parere ca dl prefect il va aproba asa cum este.
Dl viceprimar propune amanarea proiectului pentru a asculta si parerea d-lui primar.
Dl consilier Stanescu Marian Dumitru propune ca proiectul sa fie supus votarii iar corecturile necesare sa fie facute ulterior.
Dl consilier Zamfir Ion sesizeaza ca se face o ilegalitate; proiectul nu a fost prezentat in sedinta pe comisie; a fost introdus in mod ilegal pe ordinea de zi.
Dl consilier Duma Cornel arata ca problema se discuta de 3 luni, in sedinta de luna trecuta a fost amanat pentru sedinta de astazi.
D-na consilier Grigore Mihaela propune amanarea dicutiilor pana la prezentarea documentatiei in forma corecta.
Avand in vedere ca este vorba despre domeniul public pentru aprobarea proiectului este nevoie de votul a doua treimi din numarul total al consilierilor aflati in functie.
Se supune la vot proiectul de hotarare privind darea in folosinta gratuita a unei suprafete de 1,5 ha teren in vederea construirii si utilizarii unei baze sportive si se respinge cu 8 voturi „pentru� si 7 voturi „impotriva�.
Se trece la punctul Diverse.
Doamna secretar Vasile Filica prezinta urmatoarele cereri:
-Cererea doamnei Arsene Steliana, din satul Paulesti, care solicita acordarea unui ajutor de urgenta.
Dl consilier Duma Cornel arata ca dumnealui este impotriva tuturor acordarilor de ajutoare banesti.
Se supune la vot cererea d-nei Arsene Steliana si se aproba acordarea sumei de 300 lei cu 8 voturi „pentru� si 7 voturi „impotriva�.
-Cererea d-nei Borcea Elena, din satul Paulesti, care solicita acordarea unui ajutor de urgenta si se aproba cu 14 voturi „pentru� si 1 vot „impotriva� acordarea sumei de 500 lei.
Dl consilier Stoica Nicolae se ofera sa-i acorde dumnealui materialul necesar pentru acoperis.
-Cererea d-lui Podenaru Gheorghe, din satul Gageni, care solicita acordarea unui ajutor de urgenta si se aproba cu 14 voturi „pentru� si 1 vot „impotriva� acordarea sumei de 1000 lei.
-Cererea d-nei Zinca Rodica, din satul Gageni, care solicita aprobare pentru introducerea in intravilanul localitatii a unei suprafete de teren, pe cheltuiala personala si se aproba in unanimitate.
-Cererea d-lui Chitulescu Robert, din municipiul Ploiesti, care solicita aprobare pentru introducerea in intravilan a unui teren situat la soseaua DN1 Ploiesti-Brasov, pe cheltuia personala, pentru contruirea unei case de locuit si se respinge in unanimitate deoarece in acea zona nu se pot realiza constructii cu destinatia de locuinta.
-Cererea d-lui Ion Pavel, din satul Cocosesti, care solicita acordarea unui ajutor banesc pentru procurarea de lemne de foc si se respinge in unanimitate.
-Cererea d-nei Neagu Elena, din satul Gageni, care solicita acordarea unui ajutor de urgenta si se respinge in unanimitate.
-Cererea d-lui Voicu Ion, care solicita scutire de la plata taxelor si impozitelor pentru anul fiscal 2006 si se respinge in unanimitate.
-Cererea d-lui Cosmoiu Ion, care, in calitate de agent comunitar, solicita acordarea unui ajutor de urgenta si se aproba cu 14 voturi „pentru� si 1 vot „impotriva� acordarea sumei de 300 lei.
-Cererea d-nei Pavel Marioara, din satul Paulesti, care solicita acordarea unui ajutor de urgenta si se aproba cu 14 voturi „pentru� si 1 vot „impotriva� acordarea sumei de 300 lei.
-Cererea d-lui Titei Tudor, din satul Gageni, care solicita acordarea unui ajutor de urgenta si se aproba cu 12 voturi „pentru� si 1 vot „impotriva� acordarea sumei de 300 lei (Duma Cornel si Dinca Iulian).
Dl consilier Dinca Iulian arata ca ar fi bine stabilirea unor criterii pentru stabilirea ajutoarelor pentru ca vor veni pentru fiecare inmormantare.
Dl consilier Stanescu Marian Dumitru este de acord cu ce a spus dl Dinca Iulian; considera ca nu toate familiile care au inmormantare stau in banii de la primarie; propune acordarea ajutoarelor ori in urma unor criterii ori pentru toata lumea.
D-na secretar raspunde ca in urma hotararii aprobate in sedinta de astazi, este ultima data cand se mai acorda ajutoare de acest gen.
-Cererea d-lui Tertea Gheorghe din satul Paulesti, care solicita acordarea de fonduri pentru introducerea de utilitati pe strada unde copiii dumnealui detin o proprietate in punctul Bria.
-Cererea SC Agrotehnic SRL care solicita arendarea suprafetei de 30 ha pe o perioada de 7 ani.
-Procesul verbal al SC Agrotehnic SRL incheiat cu ocazia recoltarii suprafetei de 30 ha.
Dl consilier Arsene Constantin arata ca sunt oameni care primesc ajutor social, trebuie vazut daca cele 30 ha teren pot fi lucrate cu ei.
Se hotaraste ca informarea sa fie prezentata in sedinta urmatoare.
-Cererea d-lui Rosca Romulus, din municipiul Ploiesti, care solicita cumpararea sau inchirierea spatiului de la scoala Cocosesti si se aproba in unanimitate.
D-na consilier Stan Florinela solicita adunarea cainilor vagabonzi din sat, nu se mai poate merge pe drum din cauza lor, solicita adunarea cadavrelor de animale de pe strazi.
Dl consilier Dinca Iulian arata ca s-a hotarat ca pe data de 10.10.2006 sa se mearga din nou la proprietatea lui Nita Florin si sesizeaza faptul ca lipseste actul de alipire cerut de consiliul local, nu este masurat tot drumul, schita prezentata nu este desenata asa cum este in realitate, cererea este nesemnata.
Dl consilier Duma Cornel intreaba in ce stadiu se afla cererea de chemare in instanta a d-lui Nita Florin, intreaba care sunt concluziile si ce s-a constatat la masuratoarea comisiei.
D-na secretar Vasile Filica raspunde ca nu s-a primit citatie.
Dl consilier Dinca Iulian propune discutarea problemei dupa intocmirea actului de alipire.
Dl consilier Grigore Dumitru propune studierea actelor de proprietate si luarea unei hotarari la sediul primariei si nu la proprietatea d-lui Nita.
Ordinea de zi fiind epuizata sedinta se incheie.

PRESEDINTE DE SEDINTA
Consilier local
Stanescu Marian DumitruContrasemneaza
Secretar
Vasile Filica

Activitati economice Constructii
Activitati agricole
Industrie usoara (textila)
Morarit
Panificatie
Comert
Proiecte investitii Imbunatatirea distributiei apei potabile
Asfaltare drumuri comunale si trotuare
Pietruirea drumurilor comunale
Canalizare sat Gageni
2006-2007 - Constructie trei poduri peste paraul Dambu
Obiective Padure Parc Paulesti
Zona Lacurilor
Satul de vacanta


Contact

© DB, Chisinau