Afaceri Agricole

Primaria Tarnava


Spune-ti parerea despre localitate si despre activitatea primarului

Intra in cont sau Creeaza cont pentru a putea posta comentarii si a vota

Comentariile cele mai votate vor iesi in evidenta (fond portocaliu)
Comentariile cu cele mai putine voturi vor fi mai putin vizibile (scrise cu gri deschis)
Comentariile cu foarte multe voturi negative dispar

Esti din Tarnava? Da un like:

Cumpara Scule si unelte la cel mai bun pret si cu garantie
13 iun, 12 | scris de bodo robert cristian
0 voturi
mai bine sujeti pula!!!......taceti dracu ca sunteti inculti...
30 dec, 10 | scris de Grosu Ana Maria
0 voturi
Este cea mai frumoasa comuna din jud Sibiu si mereu o sa-i ducem dorul toti cei plecati de casa.Va dorim tuturor Sarbatori Fericite si Un an nou mai bun Doamne ajuta!!!!
25 ian, 10 | scris de Paul Tulcan Si Moraru Gheorghe Jr.
-1 voturi
Ba Prostilor...In Loc Sa va vedeti de treaba voastra'... intrati aici si scrieti tot felu' de prostii despre oameni pe kare'i invidiati... parerea noastra e ca sunteti varza' :)) si...cat despre Moraru' Gheorghe De Pe Lunca =)) Va pot Zice Ca...Da' drumu la gunoi In Gradina La el...Nu In shantzu' Vostru'... Prostilor Si peste Un An'..sau Doi O Sa Cumpere 30 De vaci' :)) nu 10... Si atunci Puteti Sa tot comentati =)) :)) Si Pentru Vecinii Lui... N'aveti Decat sa tot vorbiti aiurea ca tot cum vrea el face...asa ca puteti sa va puneti si in kap si sa faceti flotari in limba ... MUUUUU =))Si daca Mai vreti ceva...va rog sa va dati si numele...PROSTILOR
Mai am de zis un singur Lucru'... Adio' :)) Pe Curand
18 ian, 10 | scris de everes2010
1 voturi
Barbi, barbi si iarasi barbi....
12 ian, 10 | scris de doca codruta
-1 voturi
bravo
17 noiem, 09 | scris de acinomus
0 voturi
Opinia mea este ca primarul N. Gaban nu isi indeplineste atributiile legale care ii revin conform Legii 215/2001, incalcind flagrant atit prevederea articolului 68, alin.1, lit.q), privind reabilitarea si intretinerea drumurilor publice ši asigurarea desfasurarii normale a traficului rutier si pietonal. Mentionez ca o portiune de drum de circa 1,5 km este impracticabila, desi o mare parte a locuitorilor ca si masinile care aprovizioneaza cu marfuri unitatile comerciale din zona folosesc aceasta portiune de drum. In ultima vreme, chiar si taximetristii refuza sa mai parcurga acest drum. Situatia pietonilor este la fel de dramatica, ei trebuind sa-si faca loc printre balariile crescute in voie pe marginea drumului si gropile enorme din asa-numitul drum, care atunci cind ploua retin zeci de litri de apa, care, amestecata cu noroiul aferent, este numai buna a fi improscata pe trecatori sau pe casele si portile oamenilor.
Pasajul CFR este atit de avariat, incit autobuzele sau masinile care transporrta piine au refuzat sa mai treaca pentru a ajunge in centrul comunei. Ce sa mai spuna cei cu autoturismele joase...
Promisiunile si angajamentele primarului? Vorbe in vint, spuse cu ocazia campaniilor, adica la 4 ani, iar in rest, desertaciune. Dar cind e vorba sa acorde interviuri despre proiectele comunei, nu uita sa mentioneze reabilitarea drumurilor (vezi Tribuna din 24 aug.2008).Ati citit bine 2008. Acum suntem in noiembrie 2009 si prin Tarnava nu se mai poate circula, decit pe drumul pe care circula primarul. In rest, e eterna mocirla.
Sa mai spun despre o ruda a primarului care creste 10 vite intr-o mica gospodarie, fara sa aiba vreo problema cu tonele de balegar si miile de hectolitrii de dejectii care se scurg in gradinile si curtile vecinilor, iar aerisirea locuintelor a devenit o misiune imposibila. Reactia primarului fata de aceasta situatie: vezi reactia unui pistolar din Vestul salbatic din secolul XIX.
Trista concluzie: traim intr-o comuna care imita peisajul evului mediu,in care, atunci cind ploua, nu mai poti folosi drumurile, cu mirosurile aferente, iar singura realitate care ne aduce in 2009 sunt gunoaiele care troneaza in voie pe toate drumurile, nederanjate de cei care primesc bani de la primarie pantru a presta munci in folosul comunitatii.
Intra in cont sau Creeaza cont pentru a putea posta comentarii si a vota  Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.
  Comentariile apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site
  Autorii mesajelor isi asuma intreaga raspundere pentru continutul acestora.
  Nu garantam confidentialitatea autorilor mesajelor.
  Adresa de IP nu este element de confidentialitate. Nu avem date despre titularul abonamentului de internet, acestea fiind cunoscute doar de catre furnizorul serviciului de internet.
  Adresa IP poate sa fie facuta publica pe site in dreptul mesajului sau sub alta forma.
  Pentru nemultumiri sau nelamuriri despre comentarii cititi Regulamentul comentariilor
Completeaza/corecteaza informatiile localitatii
Adauga localitate
Recomanda aceasta pagina

Rating: 2.9/5 (141 voturi)

Informatii despre Tarnava

Adresa primarie Str. 1 Decembrie, nr. 5
Judet Sibiu
Telefon 0269858108
Fax 0269858108


Contact

© DB, Chisinau