Afaceri Agricole

Primaria Ostrov


Spune-ti parerea despre localitate si despre activitatea primarului

Intra in cont sau Creeaza cont pentru a putea posta comentarii si a vota

Comentariile cele mai votate vor iesi in evidenta (fond portocaliu)
Comentariile cu cele mai putine voturi vor fi mai putin vizibile (scrise cu gri deschis)
Comentariile cu foarte multe voturi negative dispar

28 comentarii pe 3 pagini     1 2 3 inainte » ultima »

Esti din Ostrov? Da un like:

Cumpara Scule si unelte la cel mai bun pret si cu garantie
24 mai, 15 | scris de fraher
1 voturi
sa ia invataminte de la un primar tanar de la Daeni , nu al nostru care nu are treaba cu primaria el e cu inprteala porumbului de la asociatie
24 mai, 15 | scris de fraher
0 voturi
Ce sa se faca in Ostrov cu un primar ceapist si un secretar hot de prima mana , care nu are nici studiile care ii trebuiesc pentru functia care o detine,contabilul la fel si a facut studiile pe banii nostrii,si toti isi tin nevestele angajatei in primarie si scoala niste hoti .Un clan sunt cu totii sa le fie rusine.
24 mai, 15 | scris de fraher
0 voturi
Au facut canalizari pe la jumatate de sat ,dar pisatul din scoala curge pe drum prin spatele scoli , credeti ca e normal sa platim acelasi impozite ca cei care au utilitati si sa ne dea apa cu portia ca pe timpul raposatului ,un primar de nimic sa se lase de primarie si sa si ia si haita dupa el.
24 mai, 15 | scris de fraher
-1 voturi
Ce sa se faca in Ostrov cu un primar ceapist si un secretar hot de prima mana , care nu are nici studiile care ii trebuiesc pentru functia care o detine,contabilul la fel si a facut studiile pe banii nostrii,si toti isi tin nevestele angajatei in primarie si scoala niste hoti .Un clan sunt cu totii sa le fie rusine.
5 iul, 12 | scris de nea dan
4 voturi
Boxa a fost transformata in cusca de iepuri.
19 iun, 12 | scris de cineva din Ostrov
3 voturi
Asta este parerea ta personala , insa cred ca ar trebui expusa parerea majoritatii nu a unui pupincurist care arunca cu noroi in oameni fara macar sa stie sa scrie corect si mai tinde si la scaunul de primar al localitatii . Cred ca ar trebui sa mergi la D-na directoare , pe care vrei sa o demiti din functie , sa o rogi f f frumos , sa-ti dea cateva ore de meditatii pt . ca esti vraiste bai baiatule la limba romana .
Si pe Onea lasa-l , nu-i purta tu de grija , oricum nu esti nici pana la degetul lui cel mic ... de la picior , binenteles . Esti un om de nimic si sper sa te inegresti mai tare pe zi ce trece pe masura sufletului tau . Apropo ... ce ti s-a ars boxa ? nu se mai aude de vreo saptamana sau asculti numai in casti acum ?
13 iun, 12 | scris de usl
0 voturi
pentr-u locuitorii comunei OSTROV care au votat cu usl
1 ALEGERILE LOCALE au fost fraudate,si o sa luam masuri in potriva primarului ONEA
2 primarul ONEA sa laudat astazi prin sat cum ca ari fi trecut la USL,aceasta informatie este total gresita ,acest dictator nu va fi acceptat nici o data de noi deoarece ia adresat injurii DOMNULUI HORIA TEODORESCU si eu personal iam transmis acestiua mesajul domnui primar ;))
3 vor fi inchise cele 2 baruri care au contribuit la mita electorala a lui ONEA
4 DIRECTOAREA SCOLII DIN SAT VA FI DEMISA
5 ONEA ESTE ANCHETAT DE DNA PT DELAPIDAREA SUBVENTIILOR DE LA APIA DAR A SCAPATA PANA ACUM CU AJUTORUL LUI TARHON DAR ZILELE LUI CA PRIMAR SUNT NUMARATE
6 NU VA FIE FRICA CA SI ONEA PICA
7 POPA EMIL VA FI SI EL MUTAT DIN SAT PT CA A INFUENTAT ELECTORATUL ,SA DESCHIS O ANCHETA SI PE NUMELE DUMNEALUI
10 iun, 12 | scris de caiafa
3 voturi
ce mai popa avem si noi in sat, un maimutoi neserios si pupincurist. mai ai putin parinte si umbli cu sapca portocalie in cap. esti preot sau bufonul satului?
8 aug, 11 | scris de PESTISORUL DE AUR
2 voturi
'1111' SUNT CU TOTUL DE ACORD CU TINE,CRED CA SUNTEM GENERETII APROPIARE .
8 aug, 11 | scris de PESTISORUL DE AUR
0 voturi
PENTRU CINE NU STIE, IN ACEASTA PERIOADA LA TULCEA ARE LOC FESTIVALUL DE DANSURI POPULARE 'PESTISORUL DE AUR'UNDE CU ANI BUNI IN URMA PARTICIPA SI OSTROVUL (CINE A FOST STIE).DE CE NU POATE OSTROVUL SA MAI IA PARTE LA ASTFEL DE EVENIMENTE?DE CE NU AVEM CAMIN CULTURAL? DE CE NU AVEM LUMINI IN CENTRU? DE CE NU AVEM SOSEAUA BUNA IN CENTRU? DE CE NU AVEM?????? DE FAPT NU AVEM NIMIC DEOARECE NU AVEM PRIMARIE SI PRIMAR. STIE CINEVA CATE FONDURI SE POT OBTINE DACA VREI SA SA LE ACCESEZI PENTRU MODERNIZAREA SATULUI ROMANESC? MULTE,DAR TREBUIE CINEVA SA VREA SA FACA CEVA SI PENTRU COMUNA ,NU DOAR PENTRU EL. INTERESATI-VA DRAGII MEI DE COMUNELE TURCOAIA,MAHMUDIA PECENEAGA LUNCAVITA,SA VEDETI CE FAC PRIMARII DE ACOLO PENTRU TINERII SATULUI.LA NOI NICI ECHIPA DE FOOTBAL NU ESTE CU TOATE CA EXISTA SI PENTRU ASTA UN PROGRAM CU FONDURI DE ACCESAT , DAR CINE SA MEARGA PANA LA JUDET? SUNT MULTE DE SPUS DESPRE OSTROV,EDILII SAI SI BANII DE LA JUDET,DAR NOI NE MULTUMIM CA AVEM PAMANTUL LA ASOCIATIE SI CA O SA NE DEA ONEA CEVA LA ....TOAMNA .DRAGI CONSATENI TREZIT-VA MACAR ODATA CU NOILE ALEGERI IAR PENTRU CEI CARE CITESC ACEST MESAJ ,GANDITI-VA LA CE SPUN EU ACUM IN SEARA DE 'SF.MARIE 'CAN VA VE-TI PLIMBA PRIN CENTRUL SATULUI PLIN DE LUMINA SI VERDEATA SI UNDE PROBABIL V-A CANTA VRE-O FORMATIE DE AMATORI DE PRIN MACIN [ AR FI BINE SI ASA].INCHEI PRIN A VA AMINTI CELOR TINERI CA ACUM 10-15 ANI IN URMA , OSTROVUL ERA O COMUNA IN CARE VENEAU TINERII DIN ALTE PARTI ,PENTRU CA AVEAM:-CENTRU CURAT-DISCOTECA-BALURI-CAMIN CULTURAL-SI NU IN ULTIMUL RAND ............PRIMARI PENTRU TINERI SI COMUNA {GICA ROSU ,SILEA}.

28 comentarii pe 3 pagini     1 2 3 inainte » ultima »

Intra in cont sau Creeaza cont pentru a putea posta comentarii si a vota  Aceasta pagina nu este pagina oficiala a primariei si nu reprezinta nici o institutie. Informatiile pot avea unele erori.
  Comentariile apartin vizitatorilor site-ului si nu reprezinta in nici un fel pozitia administratorilor acestui site
  Autorii mesajelor isi asuma intreaga raspundere pentru continutul acestora.
  Nu garantam confidentialitatea autorilor mesajelor.
  Adresa de IP nu este element de confidentialitate. Nu avem date despre titularul abonamentului de internet, acestea fiind cunoscute doar de catre furnizorul serviciului de internet.
  Adresa IP poate sa fie facuta publica pe site in dreptul mesajului sau sub alta forma.
  Pentru nemultumiri sau nelamuriri despre comentarii cititi Regulamentul comentariilor
Completeaza/corecteaza informatiile localitatii
Adauga localitate
Recomanda aceasta pagina

Rating: 2.8/5 (498 voturi)

Informatii despre Ostrov

Adresa primarie Comuna Ostrov
Judet Tulcea
Telefon 0240577336
Fax 0240577336
Email [email protected]


Contact

© DB, Chisinau